مشاور حقوقی به چه کسی گفته میشود؟
مشاوره از طرف دوستان یا خانواده به منزله مشاوره حقوقی نیست . مشاور حقوقی واقعی ، توافق نامه ای بین وکیل و موکل وی براساس یک موضوع حقوقی خاص که مشتری در حال تجربه آن است ، ایجاد می شود.
به طور خلاصه ، مشاور حقوقی دارای ویژگی های زیر است:
نیاز به دانش حقوقی ، مهارت ، تحصیلات و قضاوت دارد.
قانون خاصی را برای مجموعه خاصی از شرایط اعمال می کند.
بر حقوق یا مسئولیت های قانونی کسی تأثیر می گذارد.
حقوق و مسئولیت هایی را در مشاوره ایجاد می کند.
نمونه هایی که مشاوره حقوقی نیستند :
اطلاعات حقوقی به دست آمده از وب سایت های حقوقی آنلاین رایگان ، از جمله وب سایت یک شرکت حقوقی یا وکیل
مشاوره از دوستان ، اعضای خانواده یا مشتریان قبلی وکیل
اطلاعاتی که از رادیو می شنوید.
اطلاعاتی که در وب سایت های شبکه های اجتماعی می خوانید.
اطلاعاتی که در نشریات خبری یا بیلبوردها مشاهده می کنید.
پاسخ به سوالات حقوقی ارسال شده در تابلوهای پرسش و پاسخ آنلاین ، حتی اگر توسط یک وکیل مجاز ارائه شده باشد.
مواد چاپ شده در راهنمای “چگونه” ذکر شده است.
فرم های “خودیاری” قانونی
بسته به شرایط ، مشاور حقوقی و اطلاعات حقوقی هر دو می توانند مفید باشند. در حالی که در برخی شرایط به مشاوره وکیل نیاز دارد ، مانند طرح دعوی در دادخواست یا دفاع از اتهامات کیفری – شرایط دیگر به سادگی اخذ اطلاعات حقوقی را تضمین می کند. برای کسب اطلاعات حقوقی می توانید مقاله ای در مورد یک موضوع خاص مانند دعاوی اجاره و سرقفلی را مطالعه کنید.
مشاور حقوقی کیست؟
یک مشاور حقوقی اساسا وکیلی است که به شرکت ها و سازمان های بزرگ یا افراد خدمات مشاوره قانونی ارائه می دهد. آن ها ممکن است به عنوان «وکلای داخلی»، «مشاور داخلی» یا «مشاور سازمانی» شناخته شوند. یک مشاور حقوقی معمولا در یکی از شاخههای قانون تخصص دارد. آن ها می توانند در اختلافات کارگری یا قراردادی، مسائل جبران خسارت، دعاوی آزار و اذیت یا درگیری های دیگر در محل کار خود مشاوره حقوقی ارائه دهند. آن ها همچنین در مورد تصمیمات شرکت ها در مورد رشد شرکت، ادغام شدن شرکت و اقدامات مشابه، مشاوره حقوقی عمومی ارائه می دهند.
طبق آمارهای موجود شغل مشاوره حقوقی رشد قابل توجهی در سالهای اخیر داشته است؛ این رشد را می توان تا حدودی ناشی از روند رشد مداوم شرکتهای بزرگ دانست که باعث شده که نیاز به مشاوران حقوقی داخلی افزایش یابد. همچنین مشاوران حقوقی به افراد در زمینه حل اختلافات و معضلات مرتبط با حقوقی، ملکی، خانواده، کیفری و ثبتی کمک می کنند.
وکالت چه تفاوتی با مشاوره حقوقی آنلاین دارد؟
وکیل شخصی است که روند رسیدگی به پرونده حقوقی شما را در محاکم قضایی و اداری پیگیری میکند و مدافع حقوق شما در مراجع قضایی است اما مشاور حقوقی شخص یا سازمانی است که با بررسی وضعیت و شرایط پرونده و موقعیت شما و با در نظر گرفتن قوانین و آیین دادرسی کشور، به شما توصیههای حقوقی و مشاوره میدهد و راهکارهای حقوقی ارائه میکند.
نکات مهم در زمان دریافت مشاوره حقوقی آنلاین
سن یا جنسیت شخصی که به شما مشاوره حقوقی آنلاین میدهد، هیچ تاثیری در کیفیت مشاوره حقوقی ندارد. به عبارت دیگر آنچه که در مورد یک مشاور حقوقی آنلاین مهم است، تسلط او به قوانین و تجربه اوست.
قبل از دریافت مشاوره حتما در خصوص شخص مشاور یا موسسه مشاوره حقوقی تحقیق کنید. صرف تبلیغات برای اعتماد کافی نیست. شما باید در مورد سوابق مشاوران، میزان رضایت مراجعان قبلی و سایر نکات مهم جستجو کنید و در نهایت برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین، به سراغ مطمئنترین و آگاهترین مشاور بروید. به همین منظور در اولین قدم بهتر است به وکلای پایه یک دادگستری مراجعه کنید زیرا این افراد نسبت به قوانین و رویه قضایی آگاهی کامل دارند و میتوانند به خوبی شما را راهنمایی کنند.
حتما با مشاور خود صادق باشید، جزییات پرونده و تمام مدارک را در اختیار او بگذارید تا او بتواند با بررسی تمام جوانب، بهترین راهحلها را به شما ارائه کند.
برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین ، مشاور و وکیل مورد نظر را با توجه به حوزه کاری و تخصص او انتخاب کنید. برای مثال اگر در خصوص ملک سوال حقوقی دارید برای مشاوره به سراغ بهترین وکیل متخصص در زمینه امور ملکی بروید.
وظایف مشاور حقوقی چیست؟
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد ، مشاور حقوقی در زمینه های متعدد و در دنیای امروز برای زمینه های مختلف فردی و سازمانی به شدت نیاز است. امروزه افراد برای احقاق حق خود و مسائل تجاری ، سازمانی ، امور شرکت ها نیازمند مشاوره با کارشناسان حقوقی خبره است. از جمله وظایف مشاوره حقوقی شامل :
انجام تجزیه و تحلیل حقوقی و تحقیق در مورد مسائل حقوقی.
ارائه مشاوره در امور حقوقی.
تهیه نظرات حقوقی ، تفاهم نامه ها و اسناد توجیهی.
مرور مطالب قانونی.
تشریفات مربوط به حل و فصل اختلافات.
نظارت بر اجرای بندهای قانونی.
انواع مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی خانواده :
در مشاوره حقوقی خانواده ، مواردی که به افراد کمک می کنیم شامل طلاق و خاتمه روابط مدنی ، مواردی نظیر مراقبت ، تماس یا دسترسی به فرزندان ، امور مالی و همچنین آدم ربایی ، آزار خانگی و سایر امور خانوادگی است. وکلای دادیاران عدالت پرور در مورد اقداماتی که باید در پرونده خود انجام دهید ، نحوه درخواست به دادگاه و همچنین نحوه پاسخگویی به آنچه دادگاه از شما می خواهد ، شما را راهنمایی می کنیم.
مشاوره حقوقی مدنی :
اگر پرونده ای دارید یا می خواهید پرونده ای را در دادگاه تجدیدنظر یا دادگاه عالی یا دادگاه شهرستان بررسی کنید ، گروه وکلای دادیاران عدالت پرور می تواند به شما کمک کند. مشاوره حقوقی مدنی هرگونه توصیه شفاهی یا کتبی است که توسط وکیل یا وکالت در امور مدنی ارائه می شود . این می تواند شامل نوشتن نامه هایی از طرف مشتری و اقدام به آنها در مذاکرات (از جمله دستیابی به توافقات قانونی) با اشخاص دیگر باشد. ما از طریق وکلای دادیاران عدالت پرور مشاوره حقوقی مدنی ارائه می دهیم.
کمک حقوقی :
کمک حقوقی به این معنی است که متقاضی توسط وکلای دادیاران عدالت پرور در دادرسی مدنی در
دادگاه تجدید نظر در حمایت از بین الملل
دادگاه منطقه
دادگاه مدار
دادگاه عالی
دادگاه تجدید نظر
دادگاه عالی
دادگاه اتحادیه اروپا
حقوقی :
بخش عملکرد حقوق کیفری، افرادی را که به جرایم کیفری در تمام سطوح صلاحیتی از دادگاه جوانان ، دادسرای دادگستری ، دادگاه های منطقه و دادگاه های عالی تا دادگاه تجدیدنظر کیفری و دادگاه عالی متهم هستند ، معرفی می کند. این خدمات از وکالت در مصاحبه پلیس ، تا مشاوره و وکالت از طریق ارتکاب دادگاه ، محاکمه ، مجازات ، تجدید نظر در دادگاه ها را شامل می شود.
مشاور حقوقی ارث :
مشاوره حقوقی ارث در ارتباط با ، تقسیم ترکه ، انجام مهر و موم و رفع آن ، روش دریافت دیون متوفی ، انشتار کردن آگهی ، ارائه مدارک لازم به شورای حل اختلاف ، پیگیری جلسات رسیدگی و موارد حقوقی ارث و میراث.
مشاور حقوقی مالیاتی :
خواه نماینده یک نهاد شرکتی باشید ، خیریه داشته باشید یا به مشاوره مالیاتی شخصی نیاز داشته باشید ، وکلای دادیاران عدالت پرور می توانند در زمینه تکامل مالیات به شما کمک کنند . ما از اهمیت ارائه مشاوره مالیاتی با شما و پیگیری تغییرات در قانون مالیات و اقدامات روزمره به شما آگاهی کافی را داریم. با همکاری با حسابدار و مشاور مالی ، اطمینان حاصل خواهیم کرد که راه حلی موثر برای شما فراهم می کنیم
مشاور حقوقی تجاری :
مشاوره حقوقی تجاری شامل : تاسیس شرکت ها ، انحلال شرکت ها ، مشاوره حقوقی دعاوی تجاری ، ورشکستگی و معاملات تجاری می باشد.
مشاور حقوقی شغلی :
شغل مشاور حقوقی در رده شغلی گسترده تری از وکلا قرار می گیرد. نمایندگی موکلین در دعاوی کیفری و مدنی و سایر مراحل قانونی، تهیه اسناد حقوقی، یا مدیریت یا مشاور موکلین در معاملات قانونی ممکن است در یک زمینه واحد تخصص داشته باشد یا در بسیاری از زمینه های حقوقی به طور گسترده فعالیت کند.