ویژگی های یک یخچال آزمایشگاهی چیست؟ ویژگی های مهم یخچال و فریزر های آزمایشگاهی چیست؟
یخچال و فریزر های آزمایشگاهی چه کاربردی دارند؟
در مورد کاربرد یخچال آزمایشگاهی و فریزر آزمایشگاهی می توان گفت، یخچال و فریزر های آزمایشگاهی از مهم ترین دستگاه های سرمایشی و برودتی است که وجود آن ها در تمام آزمایشگاه ها، بیمارستان ها و موسسات تحقیقاتی الزامی است. نمونه های ناپایداری هستند که به عوامل محیطی مختلف دما بسیار حساس می باشند و براحتی با کوچکترین اختلاف دایی فاسد و غیر قابل استفاده می شوند که زمینه ی تحقیقات را برای محققین با مشکل مواجه می نماید.
لذا نگهداری از این نمونه های آزمایشگاهی نیاز به رعایت استاندارد های دقیق تری دارد و ذخیره ی درست و کاربردی آن در کانون توجه محققین است.
یخچال فریزرهای آزمایشگاهی بنا به نوع کاربردشان در تجهیزات تحقیقاتی و بالینی بسیار متنوع طراحی و ساخته می شوند.
ویژگی هایی که مد نظر کارشناسان طراح می باشد عبارتند از :
محدوده ی دمایی قابل تعریف و مورد نظر کاربر
اندازه و ابعاد مختلف بر حسب نوع کاربرد و فضای مورد استفاده
میزان دقت
انتخاب کنترلر و صفحه ی نمایش LED جهت رویت ارقام آلارم و دما توسط کاربر
کم صدا بودن
کارآمدی بالای انرژی
ویژگی های مهم یخچال و فریزر های آزمایشگاهی چیست؟
سیستم سیرکلاسیون هوا در داخل محفظه که موجب یکنواختی هوا در داخل محفظه است.
سیستم کنترلی مجهز به دیتا لاگر و ثبت وقایع و ثبت دیتا های دمایی
سیستم هشدار دهنده که در صورت بروز نقص فنی مانند خروج ناگهانی دما از دامنه ی تعیین شده که کاربر را مطلع می نماید.
سیستم تلفن کننده و پیامک هوشمند
کاربرد یخچال آزمایشگاهی در صنعت پزشکی و دارویی چیست؟
یخچال آزمایشگاهی به عنوان اصلی ترین تجهیزات آزمایشگاهی در مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه های تحقیقاتی و صنعتی، آزمایشگاه های پزشکی، بیوتکنولوژی، زیستی و دارویی، آزمایشگاه های الکترونیک هوا و فضا، آزمایشگاه های کنترل کیفی و تضمین خدمات کاربرد دارد. اکثر فرآورده های زیستی، دارویی، مواد شیمیایی و آزمایشگاهی به عوامل محیط بسیار حساس هستند و لازم است در دماهای بسیار پایین نگهداری شوند.
ویژگی های یک یخچال آزمایشگاهی چیست؟
جنس محفظه ی داخلی یخچال آزمایشگاهی جهت مقاومت در مقابل خوردگی و زنگ زدگی ورق استیل ضد زنگ است و سطوح داخلی صاف و صیقلی می باشد تا براحتی تمیز گردد.
به لحاظ کاربرد بسیار زیاد از این محصول لازم است دارای طبقات مختلف با ابعاد گوناگون باشند. در طراحی استحکام طبقات باید دقت بیشتری لحاظ شود زیرا این دستگاه چندین بار باز و بسته می شود و نمونه های زیادی از مواد در این یخچال نگهداری می شوند.
کمپرسور و کلیه ی مدارات برق به منظور کاهش احتمال آتش سوزی در قسمت فوقانی دستگاه تعبیه می شود.
یخچال های آزمایشگاهی دارای نشانگر دیجیتال هستند تا کاربر بتواند براحتی دمای موردنظر را مشاهده و کنترل نماید و چنانچه خطا یا ایرادی صورت گرفت، کاربر نسبت به رفع ایراد در کمترین زمان ممکن سریع اقدام نماید.
محدوده ی دما بین ۴ درجه تا ۱۰ درجه متغییر و قابل تنظیم است. این دستگاه مجهز به پورت USB جهت ذخیره ی اطلاعات دما و رطوبت و یک عدد لامپ فلورسنت ضد رطوبت است.